УКРАІНСЬКИЙ ВІДДІЛ КАДРІВ ПОЛЬСЬКОГО РОБОТОДАВЦЯ

Робітник на фабріку обробки риби Columbus Salmon в м. Гневіно- P170927

 
P170927
12.00 zł netto
 

Філеювання сирої риби, посол риби, розміщення риби на візках для коптильні, зважування, філеювання копченої риби, упаковка / етикетка, миття ящиків і візків.

Об'єктColumbus Salmon Графік роботиГрафік гнучкий, залежить від замовлення виробництва (може бути 12 годин / 7 днів / 2 зміни, може бути 4-6 годин в день). Перерва 15 хвилин кожні 4 години. Правова форма працевлаштуванняПрацевлаштування на основі Umowy zlecenia. Рабоча віза від 3-х місяців або безвіз з можливістю подачі на Карту побиту. Наявність документівПольська робоча віза D, від 3-х місяців, Біометричний паспорт, але з подачою на карту СтатьЖінки, Чоловіки, Пари ДосвідБез досвіду
Роботодавець
Об'єкт:
Опис об'єкту:
Комбінат з розбирання риби. http://columbussalmon.com
Місцевість:
м. Гневіно / Gniewino. Поморське воєводство.
Опис вакансії
Функціонал:
Філеювання сирої риби, посол риби, розміщення риби на візках для коптильні, зважування, філеювання копченої риби, упаковка / етикетка, миття ящиків і візків.
Графік роботи:
Графік гнучкий, залежить від замовлення виробництва (може бути 12 годин / 7 днів / 2 зміни, може бути 4-6 годин в день). Перерва 15 хвилин кожні 4 години.
Навчання:
Не потрібно
Правова форма працевлаштування:
Працевлаштування на основі Umowy zlecenia. Рабоча віза від 3-х місяців або безвіз з можливістю подачі на Карту побиту.
Робітник
Наявність документів:
  • Польська робоча віза D, від 3-х місяців
  • Біометричний паспорт, але з подачою на карту
Вік від:
35
Вік до:
50
Кваліфікація
Досвід:
Вміння, здібності, знання мови:
Здатність працювати при низьких температурах (+ 8 ° С). Також є "мокрий цех".
Освіта:
Середня
Умови
Робочий одяг:
За рахунок роботодавця: одноразові чепчик, рукавички, фартух (кожен день нові). Своя теплий одяг (теплі штани, кофта / светр, взуття)
Медогляд:
За рахунок роботодавця (санепід, 3 дні здача аналізів).
Проживання:
За рахунок роботодавця (кімнати 2-6 чол.). Є постіль, посуд.
Щоденний доїзд:
Пішки 1 км.
Харчування:
За власний рахунок. На підприємстві - чайник, холодильник, шафки.

Комбінат з розбирання риби. http://columbussalmon.com

Не знайдено дописів