УКРАІНСЬКИЙ ВІДДІЛ КАДРІВ ПОЛЬСЬКОГО РОБОТОДАВЦЯ

Працівник ресторану McDonlad's в м. Кохліце – P210629

 
13.43 zł netto
Набір очікується
 

Роботи у виробничій зоні, торговому залі, ресторанному залі. Приготування їжі, прибиральні роботи.

Объект​McDonald’s Зарплата13,43 нетто на годину. Надбавка за нічний час - 20% від ставки, при необхідності понаднормових. Графік роботиДо 12 годин в день, в середньому 168 годин на місяць. Наявність документівПольська робоча віза D, від 3-х місяців, Біометричний паспорт СтатьЖінки, Чоловіки, Пари Вік до50 ДосвідБез досвіду

Всі характеристики вакансії

Роботодавець
Объект:
​McDonald’s
Опис об'єкту:
Ресторан громадського харчування.
Місцевість:
м Кохліце / Kochlice, (Нижньосілезьке воєводство)
Опис вакансії
Функціонал:
Роботи у виробничій зоні, торговому залі, ресторанному залі. Приготування їжі, прибиральні роботи.
Зарплата:
13,43 нетто на годину. Надбавка за нічний час - 20% від ставки, при необхідності понаднормових.
Графік роботи:
До 12 годин в день, в середньому 168 годин на місяць.
Правова форма працевлаштування:
Працевлаштування на основі Umowy o pracę.
Робітник
Наявність документів:
  • Польська робоча віза D, від 3-х місяців
  • Біометричний паспорт
Вік від:
18
Вік до:
50
Кваліфікація
Досвід:
Освіта:
Не вимагається
Умови
Робочий одяг:
Одяг і взуття надає роботодавець, працівник отримує еквівалент 0,25 злотих за прання одягу за кожну відпрацьовану годину. Робочий одяг надає роботодавець.
Медогляд:
Наявність санепід. Санепід оплачує роботодавець.
Проживання:
За власний рахунок
Щоденний доїзд:
За власний рахунок
Харчування:
За власний рахунок

Додаткова інформація

Ресторан громадського харчування.

Виробнича зона: робота на грилях, фритюрниці, тостери і гарнірах, поповнення запасів, приготування продуктів (наприклад, бутербродів, салатів, десертів) та напівфабрикатів, підтримання в чистоті приміщень, приладів, посуду, інструментів і посуду.

Торговий зал: приготування десертів і гарячих і холодних напоїв, касове обслуговування, пов'язане з відповідальністю за майно, ввірене даної посади, із зобов'язанням повернення або розрахунку, прийому, складання і видачі замовлень, поповнення запасів, зберігання кімнат, пристроїв, обладнання, інструменти чисті і посуд.
Складські та підготовчі роботи перед відкриттям і після закриття ресторану і доставкою на кухню і в службову зону.
Ресторанний зал: роботи з прибирання, підтримання чистоти приміщень, обладнання та санвузлів.
Збиральні роботи в ресторані і за його межами відповідно до вказівок роботодавця.

Відгуки

Не знайдено дописів

 

Теги

Можливо, вас це зацікавить
  • Нові вакансії
  • Найпопулярніші